Carrot cake waffles με Σαλέπι Όλυμπος Spiced Frosting

Carrot cake waffles με Σαλέπι Όλυμπος Spiced Frosting

Συστατικά

Υλικά για 8 περίπου βάφλες

  • 2 αβγά
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 110 γρ. τριμμένο καρότο
  • 210 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
  • 6 γρ. σόδα μαγειρικής

Για το σερβίρισμα

  • 300 γρ. τυρί κρέμα
  • 4 φακελάκια Σαλέπι Όλυμπος
  • 300 γρ. γάλα
  • Σιρόπι σφενδάμου
  • Φρούτα εποχής

Εκτέλεση

Εκτέλεση

  1. Ανάβουμε τη βαφλιέρα και την αφήνουμε να κάψει καλά. Θέλουμε να φτάσει τους 220°C. 
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αβγά, το ελαιόλαδο, το καρότο, το αλεύρι και τη σόδα. Βάζουμε τόσο μίγμα στη ζεστή βαφλιέρα όσο χρειάζεται για να σχηματιστεί μια βάφλα. Ψήνουμε για τρία περίπου λεπτά ή μέχρι η βάφλα να γίνει τραγανή. Όταν η βάφλα είναι έτοιμη τη βγάζουμε και συνεχίζουμε με την επόμενη.
  3. Παράλληλα ετοιμάζουμε το frosting ανακατεύοντας το τυρί κρέμα με το Σαλέπι Όλυμπος και το γάλα. 
  4. Σερβίρουμε με το σιρόπι σφενδάμου και τα φρούτα στην κορυφή.

Περισσότερες Συνταγές

Μοιραστείτε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, δοκιμάζοντας τις συνταγές μας που περιλαμβάνουν σαλέπι.

mug