Συστατικά
Υλικά για 400 γρ. granola
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. μέλι
- 150 γρ. βρώμη
- 100 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα
- 50 γρ. σουσάμι
- 4 φακελάκια Σαλέπι Όλυμπος
Υλικά για 400 γρ. granola
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160°C. Προετοιμάζουμε ένα ταψί με λαδόκολλα. Σε ένα μπολ βάζουμε το ελαιόλαδο, το μέλι, την βρώμη, τα αμύγδαλα, το σουσάμι, το Σαλέπι Όλυμπος και ανακατεύουμε.
2. Απλώνουμε το μείγμα στο ταψάκι που ετοιμάσαμε (με τη λαδόκολλα) και ψήνουμε για 20 λεπτά στους 160°C. Βγάζουμε, ανακατεύουμε την γκρανόλα με μια σπάτουλα και ψήνουμε για 15 ακόμη λεπτά περίπου.
3. Βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Όταν κρυώσει, αποθηκεύουμε σε ένα κουτί που να σφραγίζει αεροστεγώς.
4. Σερβίρουμε με γιαούρτι ή γάλα.
Μοιραστείτε στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, δοκιμάζοντας τις συνταγές μας που περιλαμβάνουν σαλέπι.